Quantum of Solace James Bond 22


Yönetmen: Marc Forster, Robert Wade
Senaryo: Ian Fleming
Müzik: David Arnold
Görüntü Yönetmeni: Roberto Schaefer

Oyuncular: Daniel Craig, Gemma Arterton, Giancarlo Giannini, Jeffrey Wright, Jesper Christensen, Judi Dench, Mathieu Amalric, Neil Jackson, Olga Kurylenko

Tür: Aksiyon
Yapım: ABD
Dil: İngilizce
Dağıtıcı Firmalar: Warner Bros
Internet adresi: http://www.007.com/

Bu filmi izleyebileceğiniz salonlar Salonlar Ankara İstanbul İzmir


Sevdiği kadın Vesper tarafından ihanete uğrayan 007, içinden gelen dürtüye karşı koyarak son görevini kişiselleştirmemeye çalışır. Kararlılıkla doğruyu ortaya çıkarmaya çalışırken Bond ve M , Mr White’ı sorguya çekerek, Vesper’a şantaj yapan, kimsenin tahmin edemeyeceği kadar karmaşık ve tehlikeli bir şebekeyi ortaya çıkarırlar.
Adli bilgiler Mi6 ’ya ihanet eden bir kişi ve Haiti’de bir banka hesabı arasında bir ilişkiyi ortaya koyar ve başkasıyla karışan kimliği, Bond’un burada kendi kan davası için çalışan güzel fakat alıngan kadın Camille ile tanışmasını sağlar. Camille, Bond’u doğruca gizemli bir organizasyonun başındaki nereden geldiği belirsiz iş adamı Dominic Greene’e götürür.
Görevi nedeniyle Avusturya, İtalya ve Güney Amerika’ya giden Bond, Greene’in dünyanın en önemli doğal kaynaklarından birinin tüm kontrolünü ele geçirmek için sürgündeki General Medrano ile anlaşma yaptığını öne sürerek komplo düzenlediğini ortaya çıkarır. Greene, organizasyondaki ortaklarını, CIA ve İngiliz hükümetindeki güçlü kontaklarını kullanarak, General’e görünürde verimsiz olan bir bölgeyi almak karşılığında Latin Amerika’daki rejimi yıkacağına ve kontrolü ona vereceğine dair söz verir.
İhanet ve yalan ortamında Bond gerçeği ortaya çıkarmak için eski dostları ile güçlerini birleştirir. 007, Vesper’ın ihanetinden sorumlu olan kişiyi bulmaya yaklaştıkça Greene’nin tehditkar planını ortaya çıkarmak ve organizasyonunu durdurmak için, CIA’in, teröristlerin ve hatta M’in bir adım önünde olmak zorundadır.



http://www.sinemakeyfi.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Kategori

2009 Filmleri 3 Maymun Akıllı Ol aksiyon Alacakaranlık animasyon Another Cinderella Story Aramızda Casus Var AROG Arog film yorum Aşk Kurbanları Aşk ve Üniversite Avustralya Aynalar Bay Evet Before The Fall Benim Çılgın Türk Düğünüm Beyaz Melek bilgisayar bilimkurgu Bolt Buz Devri 3 Caminin Kilisesi Can Dündar ve Mustafa Canavar (Cloverfield) Çılgın Dostlar 2 Destere Donkey Punch dram Dunyanin Durdugu Gun Eden Lake ekran koruyucu fantastik Felon 2008 Fırtına Film Festivali film indir filmhaber filmxfilm gerilim Get Smart gizem Gomorrah Güneşi Gördüm High School Musical 3 Hizli ve Ofkeli 4 Iscariot Issız Adam İnanmak İstiyorum indir İstanbul Belgeseli İz izle James Bond 22 Kaçış Kandahar Karanlıkta Tek Başına 2 Klon Savaslari komedi korku macera Madagaskar 2 Manhunt 2008 Married Life microsoft Mirrors Aynalar Mor Fırtına Muro filmi Mutant Günlükleri Mürekkep Yürek Operasyon Valkyrie Osmanlı Cumhuriyeti Ölüm Çığlığı Pineapple Express politik Quantum of Solace Recep İvedik 2 Resimdeki Hayalet Korku ROMANTIK Running Scared Sahtekar savas Seksi filmler Senior Year Sıcak Sibirya Ekspresi Son Cellat Son Ders Sonbahar Star Wars Stargate Continuum Storm Warning suc Suç Çıkmazı Şafak Harekatı Şeytanın Pabucu Şeytanın Pabucu film indir Tele kız The Gene Generation The X-Files Titanik 2 Transporter 3 Tropik Fırtına Üçüncü Gün vizyon Wall-E Yağmurdan Sonra Yalanlar Üstüne Yıldız Gemisi Askerleri 3 Yolcular Zafer ve Gurur